EX ON THE BEACH
Misse er med i et ekstraprogram i EX ON THE BEACH, hvor vi som seere følger deltagerne herhjemme i Danmark efter de er kommet hjem. EX ON THE BEACH har premiere d. 1. marts 2020 på DPLAY og Kanal 4.

Spirituelle aftener i Åndehullet

Se mere under arrangementer her på hjemmesiden eller på facebook.

 
NY BEHANDLING

KROPSTERAPI  ER NY BEHANDLING I ÅNDEHULLET...Læs mere under fanen Behandlinger

NYHED i Åndehullet
Åndehullet v / Mica- Misse 
kan med STOR glæde nu tilbyde
SPIRITUEL RÅDGIVNING til både private og Erhverv .Kæmper du med anst, depression, stress, traumer eller du ramt af bekymringer over det udfordringer som COVID19 har taget med sig, så kan Spirituel Rådgivning være noget for dig!..

LÆS mere under behandlinger


 


ÅRETS Julegave idé

Julegave idé

Josefine Valentin har besøgt Åndehullet, og har skrevet denne fine anmeldelse på hendes hjemmeside: 

https://www.josefinevalentin.dk/2020/04/27/laer-at-finde-svaret-i-dig-selv-naar-du-mister-fodfaeste/?fbclid=IwAR16LdKp-bglcQOJqWXs9ulL6rWrN-nvvebnlFe4jig_cVO8sAtFs4fY2P8 


"Jeg ser altid på fremtiden med håbefulde øjne, men nogle gange mister jeg fodfæstet og tvivler på den retning jeg styrer hen imod. Covid-19 har sat de flestes liv på ufrivillig pause, og det har hos mig sat mange fremtidstanker i gang. Både i forhold til mit privatliv, men særdeles også i forbindelse med min forretning.

Når jeg tvivler og min intuition (mavefornemmelse) ikke giver mig svaret søger jeg svar i den åndelige verden🔮

Jeg arbejder med mig selv gennem healingsmassage og får bearbejdet ting, der eksempelvis kan være sket i mine yngre år og som idag titter frem i form af adfærdsmønstre eller spændinger💆🏼‍♀️

Tænk at jeg i en alder af 33 år kan leve med forbehold, skabt fra oplevelser i mit 19 årige liv. Det er både skræmmende og imponerende på samme tid. Healingsmassagen løsner op og de ømme punkter i min krop fortæller min historie, når munden ikke længere vil tale. DET er i sig selv befriende.

Clairvoyance derimod, giver mig svar på mine spørgsmål gennem kort🔮 Det mest fascinerende er at, jeg idag kan se tilbage på hvad @spirituelhandlaeser sagde for nu 6 mdr og 12 mdr år siden og nu vide at hun og kortene talte sandt.

@spirituelhandlaeser vidste bl.a. at jeg skulle designe sko, før jeg selv gjorde og før jeg overhovedet fik tilbuddet. Beskeden kom i form af ord som nyt samarbjede, succes, design, spanien, farver.

Idag er min 3 sko kollektion af navnet Copenhagen Shoes by Josefine Valentin sat i produktion. Det er en kollektion, der produceres på fabrikker i bl.a Spanien, den er farverig og ja succesfuldt kan jeg vist også tillade mig at kalde den.

Tilbud jeg har fået i min forretning, som jeg har været i tvivl om hvorvidt jeg har skulle takke ja eller nej til, har jeg fået svar på gennem clairvoyance.

Jeg stillede fx idag et spørgsmål til et samarbejde. Da svaret fra kortet lå foran mig tænkte jeg “hmm, måske du har ret”. Da jeg omformulerede mit spørgsmål og trak præcis samme kort ( ud af 200 mulige kort ) , var det svar nok for mig.

De svar jeg får, lever jeg ikke efter. Men jeg bruger dem til at forstærke min intuition og be og afkræfter de tanker, jeg går med. Kort fortalt, de pejler mig i en positiv retning.

Nogle vil måske synes at det spirituelle er langhåret, andre vil synes at det er spændende. Hvad andre synes er ikke så relevant i mit tilfælde, for det virker for mig.

Jeg har fundet et kommunikations middel med tavshedspligt, der gør at jeg lettere finder svarende i mig selv, hvor jeg førhen søgte mine svar hos venner og familie.

Clairvoyance har hjulpet mig meget og jeg står idag stærkere i mig selv, end nogensinde før.

Tak for dagen idag Misse. Jeg tror at jeg sammenlagt har sagt 10 ord siden jeg kom hjem og der skal ellers en del til, at få mig til at holde k***

Jeg håber at dette indlæg besvarer jeres mange spørgsmål, der har fyldt min indbakke på instagram ellers må I gerne stille spørgsmål herunder i kommentar feltet.

Mise har klinik i Randers og kan findes HER

Dette indlæg er ikke reklame, men blot en deling fra hjertet. Dem burde jeg måske i virkeligheden lave lidt flere af <3

Tak fordi du læser med.

KH J"

Misse Jensen - Åndehullet - Mimersvej 11 - kælderen - 8920 Randers NV - Tlf.: 28 78 50 61 - CVR.nr. 27070884
Lav din egen hjemmeside med mono.net