FÅ BESØG AF MICA-MISSE
Misse kommer gerne ud og holder arrangementer med eksempelvis håndlæsning eller clairvoyance for firmaer, foreninger eller private hjem.


Ethvert menneske har sin helt egen specielle livshistorie og vores hænder indeholder en masse information, som fortæller os hvad der gør os forskellige fra andre.

Håndlæsning er et rigtig godt redskab til at finde ud af hvad der sker i dit liv nu og her, eller det kan bruges til at finde ud af hvad der er sket i din barndom/fortid, samt fortælle hvad der sker ud i fremtiden. En håndlæsning er ingen spådom, men et psykologisk arbejdsredskab, der fortæller dig om dine muligheder i livet. Så mangler du lidt klarhed i dit liv eller ønsker indsigt i nutiden/fremtiden, omkmring din personlighed, din børn eller f.eks. dit arbejde, så book Mise.

Hver håndlæsnings arrangement tager ca. 1 time og vil blive optaget på CD.

Minimum 6 og højest 10 deltagere pr. selskab.
Jylland kr. 600,- pr. pers.
Fyn/Sjælland kr. 775,- pr. pers.Du kan også booke Misse til et clairvoyance arrangement. 


I løbet af arrangementet kan nogle af deltagerne trække et spirituelt kort, hvorefter Misse vil give clairvoyance ud fra det personen står i lige nu og hvad der vil ske i fremtiden. Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål om f.eks. kærlighed, familie, økonomi m.m.
Misse vil stille ind på personen og give clairvoyance ud fra spørgsmålet. Book 1 times arrangement og oplev hvordan Misse arbejder indenfor den spirituelle og åndelige verden. Du vil blive meget positivt overrasket og måske endda "chorkeret" over, hvor rammende og præcise svar, man får fra en clairvoyance med Misse.

Det koster kr. 2000,- for et arrangement på ca. 3 timer, og man vælger selv hvor mange deltagere man ønsker til selskabet.


Misse har 20 års arbejdserfaring med den spirituelle og åndelige verden, og har igennem tiden arbejdet med blandt andet clairvoyance, håndlæsning, klarsyn og afdødekontakt. Desuden har hun også rejst rundt i Danmark og Europa og afholdt workshops, kurser og foredrag.

HOMEPARTY


Jeg kører ud og holder foredrag,om hvem jeg er og hvordan jeg bruger mine clairvoyante evner, hvad vil det sige at blive håndlæst, og hvad er en blindtegning.

Under arrangementet tegner alle (der har lyst) en blindtegning, derefter bliver der udvalgt nogle, som kommer op til mig og får "læst" deres tegninger. Derefter udvælges nogle andre til at komme på og få tydet deres fingre, negle og ringe, og hvilke symboler der ligger deri.

Det er en rigtig sjov og underholdende dag/aften, hvor vi får nogle sjove grin sammen, samtidig får mange af jer også styr over meget i jeres hverdag, kærlighed og arbejdsliv o.s.v.

Et home party tager ca. 3 timer, så saml 10 eller flere personer.
Prisen for et arrangement er kr. 2.500,-

Følg Åndehullet på facebook
Misse Jensen - Åndehullet - Mimersvej 11 - kælderen - 8920 Randers NV - Tlf.: 28 78 50 61 - CVR.nr. 27070884
Lav din egen hjemmeside med mono.net