Spirituel og åndelig workshop oktober 2020

 

9. oktober 2020 - 13. oktober 2020


Mange nye og spændende ting skal læres og arbejdes med! Det bliver en rejse med nye oplevelser og spændende tegn, som vi skal på opdagelse i.

Vi lærer at åbne op og lukke ned. Vi lærer at fornemme, smage, lugte og føle. Vi lærer at åbne op og lærer at stole på de tegn universet, prøver at komme igennem med.

Vi får et fælles netværk. Vi kan dele erfaringer på kryds og tværs. Vi får indblik i flere forskellige måder at arbejde på. Vi ser at man kan bruge det spirituelle og åndelige på forskellige måder.

Vi får øjnene op for at det ikke er det hele man skal arbejde med. Men vi får lov til at ”snuse” til lidt af div. ting, hvor vi så kan mærke efter, hvad vi hver især kan eller har lyst til at udvikle os mere i.

I løbet af workshopdagene vil der komme forskellige undervisere med forskellige spændende øvelser.

Praktiske informationer:

Workshoppen kommer til at foregå i Lodshuset, Havvejen 21, 8950 Udbyhøj. Workshoppen foregår i perioden fredag d. 9. oktober 2020 til og med tirsdag d. 13. oktober2020. (Lodshuset har INTET med dette arrangement at gøre)

Vi bor på 4 eller 6-mandsværelser, og der skal regnes med at nogle af værelserne har køjesenge. I skal selv medbringe sengelinned.

Dette er en unik mulighed for at tage del i det åndelige, hvor vi får mulighed for at dele vores erfaringer på kryds og tværs til en billig pris. Man kan deltage uanset om man er helt ny indenfor den åndelige verden eller om man har det som dagligt arbejde.

PRIS inkl. Mad, undervisning, slutrengøring i alt for alle dage kun kr. 2.800,-

Betaling ved tilmelding til Mise på 28 78 50 61. Tilmelding er bindende også ved sygdom m.m. Til workshoppen er der begrænset antal pladser.

 

Når du/I har tilmeldt jer vil I få sendt undervisningsmateriale, program osv. Der kan forekomme ændringer i programmet, MEN det reklamerede vil komme til at ske.

Alt mad, morgenmad, middagsmad, aftensmad samt snacks, alle dage, er inkluderet i ovenstående pris. Der kan købes øl – vand – vin til meget billige penge. Ellers må der gerne medbringes drikkevarer til eget forbrug.

Denne spændende og lærerige workshop er arrangeret af Åndehullet v/ Mise Jensen, og ved yderligere spørgsmål, kontakt da kun Mise, på 28 78 50 61, da hun er arrangør på denne workshop.

Denne workshop er sat op, for at alle skal have mulighed for at deltage, både nybegyndere som erfarne inden for det spirituelle og åndelige.

Misse Mizy - Åndehullet - Mimersvej 11 - kælderen - 8920 Randers NV - Tlf.: 2878 5061 - CVR.nr. 27070884
Lav din egen hjemmeside med mono.net