WORKSHOP med Marion Dampier-Jeans d. 11. + 12. maj

Husrenselse / Mediumskab


En workshop der hjælper med forståelsen i, hvilket ansvar til arbejdet med energierne, inden man begynder. Formålet er at udvikle vores forståelse omkring åndelig kommunikation.
Der er to forskellige måder at udvikle sig på. Der er dem som er synske og så er der er åndelige, som i åndelig kommunikation. Er der en forskel?

Mange spørger mig, hvordan man møder vores guide/hjælper/døråbner. Hvad er deres formål med at arbejde sammen med dem på den anden side og hvem er de? Hvor ligger vores arbejde med dem og hvem tiltrækker vi? Disse ting er vigtige, når vi træder et skridt ind, for at samarbejde. Hvis I vil tage det åndelige ind til en demonstration, hvad sker der så i forberedelsen? Vi vil prøve at sætte en demonstration op og lære hvordan det foregår. Det er interessant, fordi der er få som forstår, hvad det vil sige at udvikle sig inden for den slags mediumskab.

Hvor mange forskellige former for cirkler findes der i Danmark? I Danmark er der stor business i, at gå ud og rense huse, men vi skal lære baggrunden til, hvad et hjemsøgt hus er. Er det et ekko, eller er det et inprintet spøgelse eller ånd. Jeg vil tage jer igennem de forskellige forståelser, som går 100 år tilbage og hvordan de gjorde i de gamle dage til at vise hvad det er vi gør i dag.

Hvad er deres beskyttelse, hvad mener vi når vi siger at vi er besatte? Ude af balance, hvordan føler man sig og ved at stedet virkelig er hjemsøgt? Det fysiske mediumskab tager vi som det kommer. Vi vil bygge det op i en spirituel Vortex/energisøjle, som er en kraftig og transformeret energi. Et Vortex er et center som kan være placeret på bestemte steder. Vortex er enorm energifuld og bliver bygget op med naturlig elektromagnetisk jordenergi. Denne bruges som en beskyttelse for, at den åndelige verden kan komme igennem, når den er under kontrol.

Vi vil forstå, hvor vigtigt det er at vi lærer sikkerheden og siden for tranfiguration, hvor den åndelige verden kan komme igennem for at vise sig selv. Desuden også lære, hvad det fysiske mediumskab er og forståelsen der ligger i dette. Denne dag tager vi, som det kommer. Dagen vil gå hurtigt, fordi der kommer til at ske mange ting.

Pris: kr. 1600,-

Sted: Fritidscenteret, Lokale 7 + 10, Vestergade 15, 8900 Randers C.

Dato: d. 11. + 12. maj 2019 kl. 10:00-16:00 begge dage.

 
Billetter skal bestilles igennem Misse på SMS 28 78 50 61. I har først fået billet, når I modtager en SMS-bekræftelse fra Misse, og der vil I få at vide, hvordan I betaler.

Misse svarer på beskeder og opkald, mandag til torsdag fra kl. 08:00-09:00 og igen fra 19:00-20:00. Så hav tålmodighed.

Misse fra Åndehullet vil være værtinde denne aften.

DETTE ARRANGEMENT ER AFHOLDT, DERFOR KAN DU IKKE TILMELDE DIG DETTE!

Misse Mizy - Åndehullet - Mimersvej 11 - kælderen - 8920 Randers NV - Tlf.: 2878 5061 - CVR.nr. 27070884
Lav din egen hjemmeside med mono.net