OKTOBER 2019

5. oktober 2019: Lær at tyde ringenes og neglenes symboler.
Hvad fortæller vores ringe, neglelakkens farver og mønster på neglelakken os?
Lær at tyde ringenes og neglenes symboler.
Du har nu muligheden for at komme på en god og lærerig workshop om ringens historie samt negle og symboler.
I vil lære at spå / give clairvoyance ud fra neglenes og ringenes betydning.
Efter denne workshop kan du gå hjem og bruge det som et supplement til at kunne læse dine omgivelsers ringe og negle.


6. oktober 2019: Spåning i kaffegrums.
Spåning af kaffegrums er en meget gammel tradition. For nogle af os er kaffen noget som vi hygger os med, bliver vågen af osv., mens andre bruger kaffen til at spå fremtiden med.
Misse vil fortælle om, hvordan man kan bruge symbolernes betydning i de mønstre og tegn, som ligger i kaffe grumset eller i kaffekoppens aftryk. Misse vil forklare hvordan deltagerne kan bruge de tegn, der ligger i kaffe grumset ud fra de symboler som hun arbejder med i sine blindtegninger, da vores underbevidsthed vil sætte symboler og energi i kaffe grumset.
Når deltageren drikker kaffen vil man aflægge et aftryk af energi og symboler i kaffen. Når deltageren så kigger i kaffe grumset vil vores underbevidsthed vise os symboler m.m. Derefter vil Misse fortælle hvordan vi kan spå ind i vores fortid og fremtid. 
NOVEMBER 2019

2. + 3. november 2019: Workshop - Træn din 6. sans.
På workshopppen træner vi åbnings- og lukkebøn, så vi ikke går og er åben 24/7. Vi arbejder med forskellige sanser og farver. Vi arbejder med forskellige genstande, både dem som jeg har med fra forskellige steder i landet/udlandet, men også nogle af jeres personlige genstande. Vi kommer også til at arbejde ud fra kort, f.eks. englekort, tarotkort og andre spirituelle kort.


DECEMBER 2019


30. november + 1. december 2019: Ravnsborg Julemarked.
Igen i år vil jeg være at finde på det hyggelige julemarked hos Jim Lyngvild i Fåborg. Læs mere om arrangementet på min facebookside.
DU KAN LÆSE MEGET MERE OM DE FORSKELLIGE ARRANGEMENTER PÅ MIN FACEBOOKSIDE - HER STÅR DER OGSÅ HVORDAN DU TILMELDER DIG. 

Misse Jensen - Åndehullet - Mimersvej 11 - kælderen - 8920 Randers NV - Tlf.: 28 78 50 61 - CVR.nr. 27070884
Lav din egen hjemmeside med mono.net