En ny oplevelse - En ny rejse - En ny og spændende workshop i den åndelige og spirituelle verden i påsken 2019.

d. 12. april 2019 – 16. april 2019.

Mange nye og spændende ting skal læres og arbejdes med! Det bliver en rejse med nye oplevelser og spændende tegn, som vi skal på opdagelse i.

Vi lærer at åbne op og lukke ned. Vi lærer at fornemme, smage, lugte og føle. Vi lærer at åbne op og lærer at stole på de tegn universet, prøver at komme igennem med.

Vi får et fælles netværk. Vi kan dele erfaringer på kryds og tværs. Vi får indblik i flere forskellige måder at arbejde på. Vi ser at man kan bruge det spirituelle og åndelige på forskellige måder.

Vi får øjnene op for at det ikke er det hele man skal arbejde med. Men vi får lov til at ”snuse” til lidt af div. ting, hvor vi så kan mærke efter, hvad vi hver især kan eller har lyst til at udvikle os mere i.

I løbet af workshopdagene vil der komme forskellige undervisere – både fra Danmark, men også udlandet.

Praktiske informationer:

Workshoppen kommer til at foregå på Allingåbro Hotel, Hovedgaden 9, 8960 Allingåbro. Workshoppen foregår i perioden fredag d. 12. april 2019 til og med tirsdag d. 16. april 2019. (Allingåbro Hotel har INTET med dette arrangement at gøre)

Vi bor på 2-mandsværelser og der er også mulighed for ét værelse, hvor der er 4-mands senge samt ét værelse med 6-mands senge. Så kommer man flere veninder/familiemedlemmer sammen, kan man få et af disse værelser.

Dette er en unik mulighed for at tage del i det åndelige, hvor vi får mulighed for at dele vores erfaringer på kryds og tværs til en billig pris.

Pris i 2-mandsværelse inkl. Mad, undervisning, slutrengøring, sengelinned osv., i alt for alle dage kun

kr. 2800,-

Pris i 4- eller 6-mandsværelse inkl. Mad, undervisning, slutrengøring, sengelinned osv., i alt for alle dage kun kr. 2500,-

Betaling ved tilmelding til Misse på 28 78 50 61. Tilmelding er bindende også ved sygdom m.m. Til workshoppen er der begrænset antal pladser.

Når du/I har tilmeldt jer vil I få sendt undervisningsmateriale, program osv. Der kan forekomme ændringer i programmet, MEN det reklamerede vil komme til at ske.

Alt mad, morgenmad, middagsmad, aftensmad samt snacks, alle dage, er inkluderet i ovenstående pris. Der kan købes øl – vand – vin til meget billige penge. Ellers må der gerne medbringes drikkevarer til eget forbrug. Der er div. forretninger ved siden af hotellet, hvis man eksempelvis ønsker andet mad end planlagt, er dette for egen regning.

Denne spændende og lærerige workshop er arrangeret af Åndehullet v/ Misse Jensen, og ved yderligere spørgsmål, kontakt da kun Misse, på 28 78 50 61, da hun er arrangør på denne workshop.

Denne workshop er sat op, for at alle skal have mulighed for at deltage, både nybegyndere som erfarne inden for det spirituelle og åndelige.

DETTE ARRANGEMENT ER AFHOLDT, DERFOR KAN DU IKKE TILMELDE DIG DETTE!

Misse Mizy - Åndehullet - Mimersvej 11 - kælderen - 8920 Randers NV - Tlf.: 2878 5061 - CVR.nr. 27070884
Lav din egen hjemmeside med mono.net